1/036 Világos fényszőke természetes hajfesték

5 250 Ft

Szeretnéd világos vagy őszülő hajadat enyhe szőkés árnyalattal fényessé tenni?  Az 1/036 Világos fényszőke növényi természetes hajfesték csillogó, finom színtónust ad világos vagy ősz hajadnak. Miközben az ayurvedikus növények a fejbőrödet és a hajszálaidat egyaránt kényeztetik.

120 gramm

Elfogyott

1/036 Világos fényszőke természetes hajfesték a Te színed, ha

0-100%-os, egyenletesen őszülő közép-, világosszőke,  vagy vegyileg festett szőke hajad van. Ugyanakkor első szőke festéséhez is ezt a színt ajánljuk.

1/036 Világos fényszőke természetes hajfestés eredménye

Világos, vagy őszülő hajra készítjük ezt a festéket, a sötét hajat nem világosítja.

  • 30-100%-osan őszülő sötétszőke, középszőke hajszín esetén az ősz szálak világosabb szőke színűek lesznek a sötétszőke, középszőke alapszínben.
  • 0-50%-os őszülés esetén- világosszőke színt kapnak az ősz hajszálak.
  • 50-100% ősz haj világos szőke lesz.
  • Ősz hajra ezt a színt használjuk első és második alkalommal.

Szőke színek festése óvatosságot kíván. A henna rézvörös színt adó festék, a szőke szín és a sárga között vékony a határ. Az erőteljes eredmény nehezen korrigálható, emiatt erőteljesen őszülő hajra, vagy hajrészekre több alkalommal is ezt a színt használjuk, 2-3 festés után váltunk a 2/036-os Világosszőke színre, ha erőteljesebb szín a cél.
Olvasd el a 10+1 dolog, amiről tudnod kell növényi hajfestés előtt című cikket az első festésed előtt.

1/036 Világos fényszőke természetes növényi hajfesték tulajdonságai

100% növényi összetétel  100% növényi összetétel.

Bőrpróba Ilnamo növényi hajfesték  Az első használat előtt készíts bőrpróbát.

normál festék egy festéssel elkészíthető szín  Normál festék – egy festéssel elkészíthető szín.

ilnamo természetes hajfesték színmélységet nem ad  Színmélységet nem ad – nem sötétít. Gyakori teljes festés, hosszabb hatóidő sárgás eredményt okozhat a kívántnál.

ilnamo természetes hajfesték 100%-os őszfedés színerősségnek megfelelően  100%-os ősz fedés a 1-es színerősségnek megfelelően.

szőkített vegyileg festett hajon korlátozás nélkül használható  Vegyileg festett hajon használható. Szőkített, erőteljesen szőkére festett hajon korlátozás nélkül használható.

Természetes növényi hajfesték vegyszermentes allergiamentes kemikáliamentes ammóniamentes  Minden ILNAMO természetes növényi hajfesték mentes a kemikáliáktól, tehát vegyszermentes, ammóniamentes, teljesen természetes.

Vegán, tejmentes, tejfehérjementes laktózmentes, gluténmentes, természetes.

Ilnamo természetes növényi hajfesték vegan   Ilnamo természetes növényi hajfesték tejmentes laktózmentes tejfehérjementes  Ilnamo természetes növényi hajfesték gluténmentes Ilnamo természetes növényi hajfesték organic organikus

 

1/036 Világos fényszőke természetes hajfesték használata

35 ° C fokos vízzel keverjük el a port.

Melegítéssel, és dunsztolással is 30 perc hatóidő javasolt. A hatóidő túllépése sárgás, rezes eredményt hozhat.

5-8 hetente javasolt tőfestést vagyis utánfestést készíteni. Ha gyakran teljes hajon használjuk a 1/036-ot, az sárgás színt eredményezhet.

Nem kívánt sárgás eredmény 3/061-es Közép hamvas színnel tompítható, vagy érdemes szünetet tartani – 2 hét – és lekopik és marad a szőke szín. A javaslatok betartásával ez többnyire elkerülhető.

1/036 Világos fényszőke természetes hajfesték összetétele

Krisztus tövis Jujube, Cassia, Rama Tulsi, Neem, Henna, Indigó

INCI: ZIZIPHUS SPINA-CHIRSTI LEAVES POWDER, CASSIA AURICULATA LEAVES POWDER, OCIMUM SANCTUM PLANT POWDER, AZADIRACHTA INDICA LEAVES POWDER, LAWSONIA INERMIS LEAVES POWDER, INDIGOFERA TINCTORIA LEAVES POWDER.

1/036 ilnamo növényi hajfesték