3/061 Közép hamvas természetes hajfesték

5 250 Ft

3/061 Közép hamvas természetes növényi hajfesték a szőke színek finom árnyalása érdekben készítjük. Az enyhén sárgás árnyalatot változtatja a natúr, természetes színre. Hatása finom, enyhe.

120 gramm Újra elérhető 2022-08-04-től

2 készleten

Kinek ajánljuk a 3/061 Közép hamvas természetes hajfestéket?

Sokan festik növényi festékkel a hajukat, akik nem akarnak vörös színt, annak ellenére, hogy a henna alapú festékek vöröses árnyalatokat adnak. Számukra készítjük ezt a színt adó második festésként használható színt.

Kizárólag alapozó/meleg vagy a natúr/hideg árnyalatok után használható, a nem kívánt enyhén sárgás szín elfedésére, szőke hajon.

3/061 Közép hamvas természetes hajfestés eredménye

  • A 3/061-es szín a hideg tónus elérése érdekében használjuk.
  • Enyhe hatással rendelkezik, mely sötétszőke, szőke festések esetén használható az ősz részek hideg árnyalatba történő eltolása érdekében.
  • A festék 0-100% őszülés esetén használható, de nem rendelkezik ősz fedéssel.
  • Ezt a színt úgy alkottuk meg, hogy csak árnyalatbeli változást okoz, a hajszín nem lesz sötétebb.
  • Olvasd el a 10+1 dolog, amiről tudnod kell növényi hajfestés előtt című cikket társoldalunkon az első festésed előtt.

3/061 Közép hamvas természetes hajfesték tulajdonságai

100% növényi összetétel  100% növényi összetétel.

Bőrpróba Ilnamo növényi hajfesték  Első használat előtt végezz bőrpróbát.

ilnamo természetes hajfesték kizárólag alapozó festés után használható  Kizárólag alapozó festés után használható, amennyiben a színeredmény enyhén sárgásabb lett a kívántnál. 

  Színt adó festék

ilnamo természetes hajfesték színmélységet nem ad  Színmélységet nem ad – nem sötétíti a természetes hajszínt. 

ilnamo természetes alapozó hajfesték Leggyakrabban a 3/036 Szőke, 2/036 Világosszőke, 1/036 Világos fényszőke, 5/03 Világos aranyszőke után használható, amennyiben a színeredmény sárgásabb lett a kívántnál.

3/061 Közép hamvas természetes hajfesték használata

35 ° C fokos vízzel keverjük el a port.

Melegítéssel 10-20 perc hatóidő javasolt.

Dunsztolással 10-20 perc a hatóidő szükséges. A hatóidő szükség esetén növelhető.

A festés után, csak vízzel öblítsd le a pépet alaposan.

A 3/061-es szín a hideg tónus elérése érdekében használjuk. Enyhe hatással rendelkezik, mely sötétszőke, szőke festések esetén használható az ősz részek hideg árnyalatba történő eltolása érdekében.

Akár hígabb pép is keverhető, melyet bemosásként viszünk fel a hajra. A többszöri teljes festés viszont nem javasolt e termék esetében sem.

Leggyakrabban a 3/036 Szőke, 2/036 Világosszőke, 1/036 Világos fényszőke, 5/03 Világos aranyszőke után használható, amennyiben a színeredmény sárgásabb lett a kívántnál.

Ez az enyhe színváltozás viszont nem olyan tartós, így akár két festés között megismételhető a bemosás. Ilyenkor mosás után egy kevés porból híg pépet keverünk, melyet 10 percig hagyunk a hajon, majd csak vízzel öblítjük.

Fontos pontosan meghatározni, hogy a kapott sárgás tónus valóban elfedhető e a 3/061-es színnel. Amennyiben nem sikerül elérni még a hamvasítóval sem a kívánt eredmény és még mindig vörösesebb vagy sárgásabb a hajszín, a legjobb semmit sem tenni, mivel ez a “kis” vörösség/sárgaság pár hét alatt lekopik. A nagy igyekezet a kijavítására lehet hogy, csak ront a helyzeten.

A festék 0-100% őszülés esetén használható, de nem rendelkezik ősz fedéssel. Ezt a színt úgy alkottuk meg, hogy csak árnyalatbeli változást okoz, a hajszín nem lesz sötétebb.

A 3/061-es Sötét hamvas festéket szükség esetén használjuk és a szükséges hajrészeken.

 

3/061 Közép hamvas természetes hajfesték összetétele

Bhringaraj, Rama Tulsi, Brahmi, Indigó, Cassia, Henna

INCI: ECLIPTA ALBA PLANT POWDER, OCIMUM SANCTUM PLANT POWDER, BACOPA MONNIERI PLANT POWDER, INDIGOFERA TINCTORIA LEAVES POWDER, CASSIA AURICULATA LEAVES POWDER, LAWSONIA INERMIS LEAVES POWDER