9/061 Barna természetes hajfesték 500 gramm

21 875 Ft

9/061 Barna természetes növényi hajfesték alapozó festés után használható, tehát színt adó festék. Más színt adó festékekhez képest. világosabb színű, de eredménye inkább középbarna, mint világosbarna. 500 grammos kiszerelés.

500 gramm

Elfogyott

9/061 Barna 500 grammos természetes hajfesték a Te színed, ha

barna szít szeretnél Világosbarna vagy középbarna, 0-50%-os ősz hajadon. Kizárólag alapozó festés után használható ez a festék. 10/03-as  Aranybarna és a 8/03 Sötét aranyszőke festék után ajánlott.

9/061 Barna természetes hajfestés eredménye

  • Alapozó festékként a 10/03-as Középbarna, vagy a 8/03 Sötét aranyszőke színt válaszd színmélységtől függően, az eredmény barna.
  • Ősz, világos-, középbarna hajon barna színt ad.
  • Nagy fokú őszülés mellett enyhe vörös fényű lehet az eredmény, festés után zöldes árnyalatú a frissen festett ősz rész, ám ez pár óra alatt, de legkésőbb két nap után bebarnul.
  • Kedvelt recept 0-30%-os őszülés esetén színt adó festésként a 8/03 Sötét aranyszőke és a 9/061 Barna keveréke. Így lágyabb meleg tónus érhető el. 0-50%-os ősz hajra színt adó festék: 9/061.
  • Olvasd el a 10+1 dolog, amiről tudnod kell növényi hajfestés előtt című cikket társoldalunkon, az első festésed előtt.

Fontos figyelmeztetés

Az arra érzékenyeknél a nagy mennyiségű indigó fejfájást okozhat, ha ilyen tűneted van ne használd többször a terméket, mivel  minden használattal fokozódhatnak ezek a tűnetek. Keress meg a gabi@hennahajfestes.hu címen és segítek más színt választani. Ez tipusú érzékenység bőrpróbával nem mutatható ki, mivel pont a nagy dózis váltja ki. A 12/061 a 13/061 és főleg az indigó önmagában való használata során megfigyelések alapján készült ez a figyelmeztetés.

9/061 Barna természetes hajfesték tulajdonságai

Nagy kiszerelés.

100% növényi összetétel  100% növényi összetétel.

Bőrpróba Ilnamo növényi hajfesték  Első használat előtt végezz bőrpróbát.

ilnamo természetes hajfesték kizárólag alapozó festés után használható  Kizárólag alapozó festés után használható, a 10/03 Aranybarna, vagy a 8/03 Sötét aranyszőke festék után.

  Színt adó festék

ilnamo természetes hajfesték színmélységet ad  Színmélységet ad – sötétítheti a természetes hajszínt.

ilnamo természetes hajfesték 100%-os őszfedés színerősségnek megfelelően  100%-os ősz fedés a 9-es színerősségnek megfelelően. 0-50 %-os egyenletesen őszülő világosbarna vagy középbarna hajra.

ilnamo természetes alapozó hajfesték  Alapozó festéke a 10/03 Aranybarna középbarna hajra, világosbarna hajra a 8/03 Sötét aranyszőke színt válaszd. Alapozó és színt adó festés esetén két festést készítünk egy alkalommal. Az eredmény sötétbarna lesz. A két festésre minden tőfestés alkalmával szükség van.

 

 

9/061 Barna természetes hajfesték használata

 

35 ° C fokos vízzel keverjük el a port.

Melegítéssel 20-45 perc hatóidő javasolt.

Dunsztolással 30-90 perc a hatóidő szükséges. A hatóidő szükség esetén növelhető.

A festés után, csak vízzel öblítsd le a pépet alaposan.

4-8 hetente ajánlott használni. 10-12 hetente lehet az egész hajat festeni.

9/061 Középbarna természetes hajfesték összetétele

Indigó, Cassia, Henna, Krisztus tövis Jujube, Rama Tulsi, Neem

INCI: INDIGOFERA TINCTORIA LEAVES POWDER, CASSIA AURICULATA LEAVES POWDER, LAWSONIA INERMIS LEAVES POWDER, ZIZIPHUS SPINA-CHIRSTI LEAVES POWDER, OCIMUM SANCTUM PLANT POWDER, AZADIRACHTA INDICA LEAVES POWDER