Urtekram Aloe verás bio aromaszappan 100 g

975 Ft

100 g kiszerelésben kapható.
Urtekram Aloé vera aromaszappan 100 g Nagyon különleges az az érzés, hogy egy igazán finom és illatos szappant tartasz a kezedben. Add át magad a lágy buborékoknak a tápláló glicerinnel és illóolajokkal, amelyek kézmosás során tisztává és puhává teszik a kezet. A pálmaolaj, aminek köszönhetően a Aloe szappan finoman habzik, bio gazdálkodásból származik.

A napérlelte narancs finom friss tapintásúvá teszi a bőrt.

Elfogyott

Kategória:

Aloé vera aromaszappan összetétele

Növényi szappan**, aloe vera*, narancs olaj*. Semmi más. * = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.

Nemzeközi listán az összetevők (INCI): Sodium palmate**, sodium palm kernelate**, aqua, aloe barbadensis leaf extract*, glycerine**, sodium chloride, citric acid, citrus aurantium dulcis oil*, limonene. (* = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, ** = organikus összetevő felhasználásával.)

A teljes térfogatban 80 % az organikus összetevők aránya, víz és ásványi sók nélkül 97 % az organikus összetevők aránya, 100 %-ban természetes eredetű.

Z

Minősítések

  • 100 %-ban természetes erdetű, amely a COSMOS Ecocert által tanúsított Greenlife, a COSMOS szabvány elérhető COSMOS.ecocert.com oldalon.
  • ECOCERT minősítésű (BIO – Organic Cosmetic)
  • Nem tesztelt állatokon (Not Animal Tested)
  • Vegán termék