4. Alapozó festés után használható színt adó árnyalatok

Alapozó festés után használható árnyalatok.

Természetes, hajfesték, kizárólag növényi összetevőket tartalmaz. A színt adó árnyalatok által sötét színeket és barna árnyalatokat festhetsz. Mélybarna, sötétbarna, középbarna, és barna színeket, amelyeket a hozzájuk kapcsolódó alapozó színek után használhatsz. A hamvas színeket pedig a még inkább tetsző eredmény érdekében választhatod, hiszen nem áll jól mindenkinek a vörös szín. A színt adó árnyalatok lehetőséget adnak arra, hogy növényi hajfestékkel a lehető legkevésbé vörös színeket fesd meg.

A kizárólag növényi hajfestékkel festett hajon használható színek megalkotása egyedülálló fejlesztése az ILNAMO hajfestő rendszernek. A barna színcsoport színeit csak növényi festékkel festett hajon használjuk! A /03, /4 vagy /036-os színek után, tehát két festést készítünk egy alkalommal.

Ezek a színek önmagukban nem eredményeznek tartós színt. Ami úgy értendő, hogy alapozó festékkel festett hajrészen igen, de a lenövésen, ahol a haj natúr, mindig szükséges az alapozó festés, majd a barna színcsoport valamely színével való festés. A színmélységtől függően érdemes a színek közül választani. Sötét hajra a 12-13-as színerősség a jó választás, de  erőteljes színváltoztatás is a 10-12-13-as színek által valósítható meg, ha ősz, vagy világos hajon sötétebb színt szeretnénk.

Figyelem! 80-100% ősz haj festése világosbarna és sötétszőke árnyalatban, mindig vöröses eredménnyel jár -még két festéssel is- emiatt vagy szőke, vagy sötétebb barna ajánlott annak, aki nem akar vörös színt.

Alapozó festés után színt adó festés

Gabi haja 80-100% ősz, alapozó festést a 12/03 ILNAMO növényi hajfestékkel, a színt adó festést a 12/061 ILNAMO növényi hajfestékkel készítettük. A festés gyakorisága 4-5 hét, mindkét festék 30-30 percet volt a haján melegítéssel. A két festés egy alkalommal készült el. A frissen festett rész zöldes színű, mely 2 óra múlva, de legkésőbb 48 óra alatt bebarnul. A kép két nappal a festés után készült.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve